Over Boomkamp

Boomkamp Ontwerp & Realisatie is een onafhankelijk ontwerpbureau voor woning- en utiliteitsbouw. Wij adviseren, ontwerpen en begeleiden exterieur en interieurprojecten voor particulieren en bedrijven. Om het beoogde eindresultaat te bereiken verzorgt Boomkamp Ontwerp & Realisatie het complete bouwproces, van schets tot en met oplevering.

Wat wij doen

Vooraf detailleren betaald zich uit. Zeker in het geval van renovatie- en transformatie- projecten, waarin de staat en structuur van bestaande gebouwen vragen om afwijking van standaardoplossingen. Boomkamp Ontwerp & Realisatie is sterk in het oplossen van zulke vraagstukken. Ook ontwerpen wij diverse nieuwe gebouwen in zowel de woning- als utiliteitsbouw.

Daarnaast worden de ideeën verwerkt in een geavanceerd 3d model en een goede technische omschrijving, zodat opdrachtgevers voorafgaand aan het bouwproces precies weten waar ze aan toe zijn.

Tijdens de uitvoering is het coördineren van de planning erg belangrijk. Maar ook kwaliteit- en budgetbewaking zijn essentiële aspecten tijdens de bouw. Wij nemen u graag deze zorg uit handen, zodat u kunt genieten van het bouwproces!

Werkwijze Neem contact op